Dessert in a Can - Neapolitan Ice Cream Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Dessert in a Can - Neapolitan Ice Cream

Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Varenr: 102756
698,-
ikke på lager (0 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Du kommer nesten garantert til å droppe både forrett og middag når du vet som venter til dessert. 

Dette er en helt rå øl fra Amundsen Bryggeri som er inspirert av søte desserter og amerikansk bakverk. Neapolitan Ice Cream er en ubeskrivelig digg dessert i flytende form med høykvalitets ingredienser som gir en unik smaksopplevelse. Oppskriften er laget med en unik kombinasjon av malt, humle og den deilige smaksprofilen oppstår fra tilsetningen av en unik aroma blanding som inneholder sjokolade, jorbær og vanilje smaker som gir ølen en balansert sødme.

Ølet har en mørk, brun farge med en fyldig kropp som gir en kremet og silkemyk munnfølelse. Du vil også oppleve noter av sjokolade, kaffe og nøtter, som gir en kompleks smak som varer lenge etter siste slurk.

Amundsen Bryggeri sin Dessert in a Can - Neapolitan Ice Cream er en populær øl blant ølkjennere og de som er glad i søte og smaksrike øl. Det er en perfekt øl å nyte alene til kos eller dessert men den passer også perfekt til sjokolade, desserter eller ved siden av kaffen.

Ølsettet er enkelt å brygge hjemme og leveres selvsagt komplett med alle ingrediensene du trenger for å brygge din egen Neapolitan Ice Crea-øl. Oppskriften er lett å følge og gir deg en mulighet til å lage din egen spesielle øl som vil imponere absolutt alle som vil smake.

Samlet sett er Amundsen Bryggeri sin Dessert in a Can - Neapolitan Ice Cream en spennende, raus og smaksrik øl som vil imponere enhver ølelsker. 

 


SETTET INNEHOLDER:

8,10 kg Malt
0,70 kg Laktose Sukker
0,50 kg Demerera Sukker
0,05 kg Humle
3 x FermoAle AY4 11g Gjær
1 x Aromablanding


OG: 1.105
FG: 1.035
EBC: 117
IBU: 21
ABV: 10,5%
Volum: 20 L