Night Sleigher - Hazy Double IPA Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Night Sleigher - Hazy Double IPA

Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Varenr: 102755
699,-
-+
6 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

NIGHT SLEIGHER - Hazy Double IPA

 

NIGHT SLEIGHER - HAZY DOUBLE IPA juleølsettet fra Amundsen Bryggeri gjør det mulig å brygge din egen fruktige, juicy og smaksrike New England-style dobbel IPA hjemme.

Dette ølsettet inneholder alle ingrediensene du trenger for å brygge din egen øl, iselvfølgelig bestående av den fresheste humla og den beste malten. Den inneholder en detaljert oppskrift med trinn-for-trinn instruksjoner, slik at du kan brygge en perfekt øl hver gang.

NIGHT SLEIGHER - HAZY DOUBLE IPA er en juleøl med alkoholprosent på 7,5. Den har en fantastisk aroma av tropisk frukt og citrus, med en myk og silkeaktig munnfølelse. Denne ølen er en deiig balanse mellom sødme og bitterhet, med en fruktig smak som vil glede smaksløkene dine.

Med dette ølsettet kan du enkelt brygge din egen øl hjemme og imponere alle naboene med din egen unike bryggerikunst. AMUNDSEN NIGHT SLEIGHER - HAZY DOUBLE IPA ølsettet er perfekt for både nybegynnere og erfarne bryggere som ønsker å utforske verden av New England-style dobble IPA.

 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

SETTET INNEHOLDER:

5,75 kg Kvernet Malt
0,4 kg Laktose Sukker
0,45 kg Humle
2 x AEB FermoAle New-E 11gr Gjær


OG: 1069
FG: 1014
EBC: 9,9
IBU: 22
ABV: 7,5%
Volum: 20 L