Santas's Hop Sack Amundsen Allgrain ølsett 25 L / Juleøl

Santas's Hop Sack

Amundsen Allgrain ølsett 25 L / Juleøl

Varenr: 102752
599,-
ikke på lager (0 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

SANTA'S HOP SACK - Hazy Christmas Orange IPA

 

Det er bare å brygge seg inn i en deilig verden med smaksopplevelser med Amundsen Bryggeri sitt SANTA¨S HOP SACK - CHRISTMAS ORANGE IPA ølsett. Dette er en juleøl som vil gi deg en gudommelig smaksopplevelse som vil få deg til å måpe av begeistring. 

Ølsettet fra Amundsen Bryggeri er en kombinasjon av de fineste humlene som gir ølet en fantastisk kompleksitet av smak og aroma og en appelsin smakstilsettning som vil ringe in Jul. Hver eneste slurk vil garantert vekke liv i smaksløkene med en kombinasjon av fruktige, harpiksaktige og citrus noter.

Med en nøye utvalgt sammensetning av smaksrike humler som Idaho 7, Citra og Amarillo, vil dette ølet gi en fantastisk balanse mellom bitterhet og aroma som vil glede alle ølentusiaster med sansen for digg øl. Idaho 7-humlen gir en dyp aroma av tropisk frukt og bær som gir ølet en ekstra dimensjon, mens Citra-humlen tilfører en lys og frisk smak av grapefrukt og lime. Amarillo-humlen har en kompleks smak av krydder og blomster.

Denne imponerende blandingen av humler og appelsin aromaen vil gi SANTAS HOP SACK en rik og balansert smak som vil overraske og imponere selv de mest erfarne ølentusiaster. Ølet har en vakker ravfarge og en fyldig kropp som vil fylle munnen med en silkemyk tekstur.

 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

SETTET INNEHOLDER:

5,52 kg Kvernet Malt
0,3 kg Humle
2 x AEB FermoAle New-E 11gr Gjær
1 x Aromablanding


OG: 1049
FG: 1010
EBC: 6,7
IBU: 21
ABV: 5,2%
Volum: 25 L