En meget populær sterkvin. Hvite druer som blandes med ekte vermouthurter. Lagringstid 1mnd. inneholder 7kg druekonsentrat - man bør benytte 2kg ekstra dextrose eller sukker for å treffe riktig ABV på 16-18%
Bland konsentratet og vann i et gjærekar til du får 25 liter vinsats på 19-21gr.C. Tilsett gjær og la stå i 7-10 dager i romteperatur. Bruk hydrometer ellers smak deg frem til når vinen er passe søt eller tørr. Når du er fornøyd kan vinen stikkes om til et nytt gjærekar og tilsett gjærstopp. Bland godt. Tilsett klaringsmiddel og la vinen stå i ca. et døgn og bli klar før den flaskes. Kan drikkes med en gang, men blir bedre med lagring
gir ca. 30 flasker ferdig vin.
Sødme +15-25
Serveringstem: 12-14c
Inneholder:
Vingjær
Gjærstopp
Klaringsmiddel
Naturlige og naturidentiske aromaer
Druejuicekonsentrat (Airen):
Diammoniumfosfat
Glycerol (E422)
Tannin
Natriumsitrat (E331)
Sitronsyre E 330