1kg Dekstrose/ Druesukker Glukose - Glucose- Dextrose

1kg Dekstrose/ Druesukker

Glukose - Glucose- Dextrose

Varenr: 223
79,-
-+
20+ på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

100% gjærbart sukker - 100% ren dextrose ( Brewing sugar).

Leter du etter druesukker for dine prosjekter eller produkter? Vårt druesukker, også kjent som dekstrose, dextrose eller glukose, er av høyeste kvalitet og ideelt egnet for en rekke bruksområder, inkludert brygging av øl, cider, destillasjon av sprit, matlaging og kosttilskudd. Enten du er en lidenskapelig brygger, profesjonell kokk, eller arbeider innen helse- og kosttilskuddsindustrien, har vi det du trenger. Her er en grundig guide til hvordan druesukker kan forbedre dine prosjekter og produkter.

Druesukker i Brygging av Øl og Cider

Druesukker er spesielt nyttig i produksjon av både øl og cider. Det er kjent for å fremme en renere gjæringsprosess ved å minimere produksjonen av fuselstoffer og høyere alkoholer som kan påvirke smaken negativt. Dette er særlig viktig i lette lagerøl og fruktige cidere hvor en klar, ren smaksprofil er avgjørende. I cider hjelper druesukker til å balansere syrligheten med en subtil sødme, uten å overdøve de naturlige fruktaromaene.

Druesukker i Matindustrien

I matindustrien brukes druesukker for sin milde sødme og som en effektiv karbohydratkilde. Det er et populært tilskudd i bakevarer, desserter, og som en naturlig smaksforsterker i bearbeidede matvarer. Druesukker kan også bidra til å forbedre fargen på bakt gods og forlenge holdbarheten på ulike produkter.

Druesukker i Kosttilskudd

Druesukker er et utmerket tilskudd for sportsnæring og kosttilskudd. Det tilbyr en rask kilde til energi, noe som er ideelt for restitusjonsprodukter etter trening. Dens evne til raskt å oppløse i væsker og gi umiddelbar glukose til musklene gjør det til et foretrukket valg blant idrettsutøvere og fitnessentusiaster.

Andre Bruksområder for Druesukker

  • Kosmetikk: Druesukker brukes i kosmetikkindustrien for sine fuktighetsbevarende egenskaper. Det er spesielt nyttig i hudpleieprodukter hvor det bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå.
  • Farmasøytisk bruk: I farmasøytisk sammenheng brukes druesukker som et stabiliserende middel og for å forbedre smaken av orale medisiner.

Hvorfor Velge Vårt Druesukker?

Vårt druesukker er nøye produsert under strenge kvalitetskontroller for å sikre optimal renhet og effektivitet i alle applikasjoner. Vi tilbyr druesukker i ulike pakningsstørrelser for å møte både småskala og industrielle behov.

høykvalitets druesukker -  "kjøp druesukker for ølbrygging", "druesukker i matprodukter", "druesukker for destillasjon", "druesukker for ciderproduksjon", "druesukker for sportsnæring" , "kjøp dekstrose for ølbrygging", "dekstrose i matprodukter", "dekstrose for destillasjon", "dekstrose for ciderproduksjon", eller "glukose for sportsnæring" "kjøp glukose for ølbrygging", "glukose i matprodukter", "glukose for destillasjon", "glukose for ciderproduksjon", eller "glukose for sportsnæring"

100% gjærbar dekstrose / Dextrose (D-glukose) / glukose.
Kan benyttes til å øke alkoholinnhold i vinsett, ølsett, cidersett.
Perfekt å bruke istedenfor vanlig sukker i bryggeprosessen, til f.eks. karbonering av øl.
Gjærer helt ut. Til søtning er druesukkerca. halvparten så søtt som vanlig sukker.