479

Abbey

Traditional Series, 1,8 kg

Varenr: 1079
198,-
-+
15 på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

Moderat men tydelig maltsødme og en tørr avslutning med en lett smak av alkohol. Mild gjærkarakter med et preg av karamellisert sukker og hint av honning

 

Alkoholprosent: 8%

IBU: 22-28
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC
Sluttvolum: 10 L
Gjær: Belgian Abbey Yeast 10g

Anbefalt bryggetilsetning: 600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt  eller 500 gram dextrose (druesukker)

Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett  Platinum 


Light to moderate malt sweetness but finishes medium - dry to dry with some alcohol becoming evident in the aftertaste. Soft yeast character with some lightly caramelised sugar or honey-like sweetness on the palate.

 

ABV Approx: 8%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g

Brewing Sugar Required:600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt  or 500 gram dextrose