479

Abbey

Traditional Series, 1,8 kg

Varenr: 1079
198,-
-+
Ikke på lager (18 dager)
Beskrivelse
Beskrivelse

Moderat men tydelig maltsødme og en tørr avslutning med en lett smak av alkohol. Mild gjærkarakter med et preg av karamellisert sukker og hint av honning

 

Alkoholprosent: 8%

IBU: 22-28
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC
Sluttvolum: 10 L
Gjær: Belgian Abbey Yeast 10g

Anbefalt bryggetilsetning: 600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt  eller 500 gram dextrose (druesukker)

Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett  Platinum 


Light to moderate malt sweetness but finishes medium - dry to dry with some alcohol becoming evident in the aftertaste. Soft yeast character with some lightly caramelised sugar or honey-like sweetness on the palate.

 

ABV Approx: 8%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g

Brewing Sugar Required:600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt  or 500 gram dextrose