Moderat men tydelig maltsødme og en tørr avslutning med en lett smak av alkohol. Mild gjærkarakter med et preg av karamellisert sukker og hint av honning
Alkoholprosent: 8%
IBU: 22-28
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC
Sluttvolum: 10 L
Gjær: Belgian Abbey Yeast 10g
Anbefalt bryggetilsetning: 600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt eller 500 gram dextrose (druesukker)
Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett Platinum
Light to moderate malt sweetness but finishes medium - dry to dry with some alcohol becoming evident in the aftertaste. Soft yeast character with some lightly caramelised sugar or honey-like sweetness on the palate.
ABV Approx: 8%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g
Brewing Sugar Required:600 gram Magrove jack's pure liquid maltextract , 600 gram Coobra Lys Maltekstrakt or 500 gram dextrose