Pektolase enzym for 25 L – frukt & bær Gir klarere drikke og bedre utbytte

Pektolase enzym for 25 L – frukt & bær

Gir klarere drikke og bedre utbytte

Varenr: 479
19,-
-+
100+ På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Pektolase enzym 5 gram – rekker til ca. 25 liter

Pektolase (også kalt pektinase) er et enzym som bryter ned pektiner – naturlige stoffer som finnes i frukt og bær. Ved å tilsette pektolase får du større saftutbytte og en klarere drikke. Brukes ofte i vin- og saftproduksjon, samt når du ønsker å redusere uklarheter i juice, syltetøy eller andre fruktbaserte produkter.

  • Innhold: Enzympulver, rekker til ca. 25 L
  • Bruk: Frukt, bær, juice, saft og vin
  • Effekt: Bryter ned pektiner, gir bedre klarhet
  • Fordel: Øker saftutbytte og frigjør aroma
  • Tilsettes: Sammen med gjær og næring

Eksempler på bruk: Epler, pærer, plommer, rips, solbær, stikkelsbær og andre frukter/bær med høyt pektinnivå har ofte godt av pektolase for å gi et klarere sluttprodukt og bedre smak.

Kan også brukes i øl med fruktpuré eller frukttilsetning for å redusere uklarhet.

Tips: Skal du lage vin, bør drikken lagres mørkt og rolig for best resultat over tid.