100g Kalsiumklorid flak (E509) Kalsiumklorid E509 - CaCl2

100g Kalsiumklorid flak (E509)

Kalsiumklorid E509 - CaCl2

Varenr: 695
49,-
-+
100+ på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Brukes i de-mineralisert eller myk til middels hardt vann for å øke permanent hardhet.
kalsiumklorid er effektivt til å eliminere variasjonene i mineral sammensetning som ofte forekommer i vann fra overflatekilder. Kalsiumklorid kan bidra til nå riktig pH på mesk og vørter og gi tilstrekkelig kalsiumioner som hjelper på enzymfunksjoner, proteinkoagulering og helsen til gjæren.

Oppdag fordelene med kalsiumklorid i din brygging og mye mer! Kalsiumklorid, ofte omtalt som kalsiumsalt av kloridsyre eller CaCl2, er et svært anvendelig produkt som kan forbedre kvaliteten på øl, vin og cider, og har flere bruksområder i matlaging og hjemmeprosjekter.

Kalsiumklorid i Ølbrygging

Kalsiumklorid er en favoritt blant hjemmebryggere og profesjonelle for å forbedre kvaliteten på brygget. Det tilsetter viktige kalsiumioner til bryggevannet, noe som bidrar til å fremme klarhet og stabilitet i ølet, forbedre proteinfellingen, og hjelpe gjæren i gjæringsprosessen. Ved å justere vannets hardhet kan det også forsterke smaksprofilen av ølet, spesielt ved å fremheve sødmen i maltet. Typisk dosering i ølbrygging er 1-2 gram per 20 liter vann, avhengig av vannets opprinnelige mineralinnhold og den ønskede ølstilen.

Bruk i Vin- og Ciderproduksjon

I produksjon av vin og cider brukes kalsiumklorid til å hjelpe med klarhet og stabilisering. Det kan forbedre sedimentasjonen av proteiner, noe som er spesielt nyttig i klargjøringen av disse drikkene før flasking.

Andre Bruksområder for Kalsiumklorid

  • Matlaging: Kalsiumklorid brukes ofte som en fasthetsgiver i matlaging, spesielt i produksjon av syltede grønnsaker hvor det hjelper til med å bevare en sprø tekstur.
  • Hagebruk: Det kan brukes til å redusere støv på grusveier og som en effektiv ismeltingsagent om vinteren.
  • Hobbyaktiviteter: Kalsiumklorid brukes i akvarier for å tilføre viktige kalsiumioner til vannet, noe som er essensielt for vannplanter og marine organismer.

Hvorfor Velge Vårt Kalsiumklorid?

Vårt kalsiumklorid er av høyeste kvalitet og er nøye utvalgt for å sikre at det møter dine behov enten det er i ølbrygging, matlaging, eller andre hobbyaktiviteter. Tilgjengelig i praktiske pakningsstørrelser, vårt kalsiumklorid er det perfekte tillegget til ditt prosjekt.

"kjøp kalsiumklorid for ølbrygging", "kalsiumklorid i vinfremstilling", "kalsiumklorid for matlaging",  "kalsiumklorid til hagebruk"

Bruk vårt kalsiumklorid for å ta dine prosjekter til nye høyder med forbedret kvalitet og ytelse.