1 kg Kalsiumsulfat CaSO4 Gips / Gypsum / CaSO4

1 kg Kalsiumsulfat CaSO4

Gips / Gypsum / CaSO4

Varenr: 1227
149,-
ikke på lager (2 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Kalsiumsulfat: Essensielt Tilskudd for Ølbrygging, Vinproduksjon og DIY-Prosjekter

Datablad finner du her.

Oppdag fordelene med Kalsiumsulfat, også kjent som gips eller CaSO4, et uunnværlig produkt for ølbryggere, vin- og ciderprodusenter, og for hagebrukere. Kalsiumsulfat spiller en kritisk rolle i mange prosjekter, fra å forbedre kvaliteten på brygget ditt til å tilføre viktige næringsstoffer i hagen din. Her er en detaljert oversikt over hvordan Kalsiumsulfat kan berike dine prosjekter.

Kalsiumsulfat i Ølbrygging

Kalsiumsulfat, ofte referert til som bryggerens gips, er et populært tilskudd i ølbrygging. Det brukes for å justere vannets hardhet og pH, noe som bidrar til å fremheve og forsterke humlens bitterhet og klarhet i ølet. Dette er spesielt nyttig i brygging av lyse øltyper som pale ale og IPA, hvor det kan bidra til å skape en mer markant smaksprofil. Typisk dosering er ca. 1 gram per 20 liter vann, avhengig av det lokale vannets kjemiske sammensetning og ønsket øltype.

Bruk i Vin- og Ciderproduksjon

I vin- og ciderproduksjon kan Kalsiumsulfat bidra til å klare produktene raskere ved å fremme sedimentering av uønskede partikler. Det hjelper også til med å stabilisere vinen eller cideren ved å forbedre ionebalansen, noe som kan være avgjørende for å opprettholde kvaliteten over tid.

Andre Bruksområder for Kalsiumsulfat

  • Hagebruk: Kalsiumsulfat er en utmerket kilde til kalsium og svovel, to essensielle næringsstoffer som fremmer sunn plantevekst. Det er ideelt for å forbedre jordstrukturen, spesielt i leirete jordtyper, og hjelper til med å løsne jorden slik at den blir mer porøs.
  • Matlaging: Kalsiumsulfat brukes som en koagulant i produksjonen av tofu og andre matvarer, hvor det bidrar til å forbedre konsistens og kvalitet.
  • Hobbyaktiviteter: Det kan også brukes til å lage trygge og effektive hjemmelagde gipsavstøpninger for kunst og håndverksprosjekter.

Hvorfor Velge Vårt Kalsiumsulfat?

Vårt Kalsiumsulfat er av høyeste kvalitet, og er nøye utvalgt for å sikre renhet og effektivitet i alle bruksområder. Tilgjengelig i forskjellige pakningsstørrelser, er det perfekt for både småskala hjemmebruk og større kommersielle applikasjoner.

"kjøp Kalsiumsulfat for ølbrygging", "Kalsiumsulfat i vinfremstilling", "Kalsiumsulfat for hagebruk",  "Kalsiumsulfat i matlaging"