1 kg Epsom Salt - Magnesiumsulfat Epsom Salt / MgSO4

1 kg Epsom Salt - Magnesiumsulfat

Epsom Salt / MgSO4

Varenr: 101997
149,-
ikke på lager (1 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Oppdag kraften av Magnesiumsulfat, også kjent som Epsomsalt eller MgSO4, et uunnværlig produkt for ølbryggere, vin- og ciderprodusenter, og entusiaster av hjemmehobbyer og hagebruk. Her er alt du trenger å vite om hvordan Magnesiumsulfat kan berike dine prosjekter og forbedre kvaliteten på dine produkter.

Magnesiumsulfat i Ølbrygging

Magnesiumsulfat er høyt verdsatt i ølbryggingsmiljøet for sin evne til å korrigere mineralbalansen i bryggevannet. Det tilfører magnesium, som er viktig for gjæringsprosessen og kan forbedre gjærens helse og aktivitet. Dette fører til bedre gjæringskontroll og kan hjelpe med å fremheve naturlige smaker i ølet. En typisk dosering er ca. 1 gram per 20 liter vann, men dette kan justeres avhengig av det spesifikke vannets mineralinnhold og den ønskede effekten på ølet.

Bruk i Vin- og Ciderproduksjon

I vin- og ciderproduksjon kan tilsetning av Magnesiumsulfat bidra til å forbedre gjærets ytelse og generell fermenteringsstabilitet. Det støtter også utviklingen av komplekse smaker og aromaer i sluttproduktet, noe som er essensielt for produksjon av høykvalitetsviner og cidere.

Andre Bruksområder for Magnesiumsulfat

  • Hagebruk: Magnesiumsulfat er fantastisk for hagebruk, der det brukes til å berike jordens magnesium- og svovelinnhold. Dette er viktig for plantenes vekst og blomstring, spesielt for magnesiumelskende planter som tomater og roser.
  • Helse og velvære: I hjemmet kan Epsomsalt brukes til avslappende fotbad og som en hudskrubb for å lindre muskelsmerter og forbedre hudens helse.
  • Hobbyaktiviteter: Brukes også i ulike hobbyprosjekter, inkludert som tilsetning i akvarier for å hjelpe til med næringsbalansen i vannet.

Hvorfor Velge Vårt Magnesiumsulfat?

Vårt Magnesiumsulfat er av premium kvalitet, nøye testet og sikkerhetsgodkjent for å sikre at det møter dine behov, enten det er til ølbrygging, vinproduksjon, hagebruk eller hjemmespa. Tilgjengelig i forskjellige pakningsstørrelser for å passe både småskala hobbybruk og større kommersiell bruk.

"kjøp Magnesiumsulfat for ølbrygging", "Magnesiumsulfat i vinfremstilling", "Magnesiumsulfat for hagebruk",  "Epsomsalt for helse og velvære"