Smart termostat med Wifi og App Temperaturkontroller Smart Life Smart termostat med Wifi og App Temperaturkontroller Smart Life Smart termostat med Wifi og App Temperaturkontroller Smart Life Smart termostat med Wifi og App Temperaturkontroller Smart Life Smart termostat med Wifi og App Temperaturkontroller Smart Life

Smart termostat med Wifi og App

Temperaturkontroller Smart Life

Varenr: 102795
698,-
-+
20+ på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

WiFi Smart Home Termostat: Den Ultimative Løsningen for Gjæringskontroll og Mer


Enten du er en hjemmebrygger lidenskapelig opptatt av å perfeksjonere din neste ølbrygging, eller en allsidig hjemmeforbedrer som ser etter smarte løsninger, er vår WiFi Smart Home Termostat designet for å møte og overgå dine behov. Denne termostaten er ikke bare et ideelt verktøy for nøyaktig temperaturkontroll under gjæring av vørter, men dens allsidighet strekker seg langt utover bryggeriet.


Spesialdesignet for Gjæringsprosessen


Presis Temperaturkontroll: Nøkkelen til en vellykket gjæringsprosess ligger i stabil og nøyaktig temperaturstyring. Vår termostat lar deg holde vørteren på den ideelle temperaturen for optimal gjæring, noe som resulterer i et konsistent og høykvalitets brygg hver gang.
Display klart merket med “snøkrystall” når kjøling er på og “flamme” når varme er på - ingen mer gjetting. 


Tilpassede Varslinger: Motta realtid varsler direkte til din smarttelefon om eventuelle temperatursvingninger, slik at du kan reagere umiddelbart for å bevare kvaliteten på din vørter.


Utvid Bruken Til Andre Områder


Akvarier: Oppretthold det perfekte miljøet for dine akvatiske kjæledyr. Vår termostat sørger for at vannet i akvariet holder en konstant og livgivende temperatur.


Oppvarming av Bod eller Anneks: Hold dine oppbevaringsrom, som boder eller anneks, på en ideell temperatur for å forhindre skade fra kulde eller fuktighet på dine verdifulle eiendeler.


Fjernstyring av Hyttevarme: Fjernstyr temperaturen i din fritidsbolig, slik at du ankommer til et varmt og innbydende miljø. Perfekt for de som ønsker et komfortabelt opphold fra første øyeblikk.


Andre Applikasjoner: Enten det er å holde veksthuset på en optimal temperatur, regulere varmesystemer i hjemmet, eller holde garasjen frostfri, tilpasser vår termostat seg til dine unike behov.


Enkel og Effektiv


Vår WiFi Smart Home Termostat er ikke bare kraftfull i sin funksjonalitet, men også enkel å bruke. Med enkel WiFi-tilkobling og en intuitiv app tilgjengelig både for iPhone og Android, kan du enkelt justere innstillingene og overvåke temperaturen fra hvor som helst.


Invester i Din Komfort og Effektivitet


Velg vår WiFi Smart Home Termostat for en sømløs og effektiv løsning til dine temperaturkontrollbehov. Denne termostaten er ikke bare et verktøy, men en investering i kvalitet, komfort og bekvemmelighet. Bestill nå og ta det første skrittet mot en smartere, mer kontrollert og komfortabel hverdag.


 • Temperaturområde: -30 til +105°C

 • Temperatur oppløsning: 0,1°C

 • App : Smart Life (krever Android 5.0 / ios 8.0 eller over)

 • Maksimalt avvik  ±1%  ved -30 til +70°C

 • sensor 6mm - 2 meter kabel - utskiftbar
  (R25=10KO  ±1% B25/85=3435±1%)

 • Max utgangseffekt 10A - 2200W, 220V

 • Lengde kabel på temperatursensor: 2m

 • Både kjøle og oppvarmingsrele tåler 10A

 • WIFI støtte for 2.4GHz Wi-Fi ruter

 • Kompressorsbeskyttelse ved kjøling