Flaket havre
Flaket havre brukes for å gi mer kropp, fylde og bedre skumfasthet. Ofte brukt i lyse og hvete-inspirerte oppskrifter, men også i mørkere varianter der man ønsker en rundere munnfølelse. Havre kan også brukes som ingrediens i baking og som base i frokostblandinger.
- Gir fylde og kremet munnfølelse
- Forbedrer skumfasthet
- Passer i lyse og hvete-inspirerte oppskrifter
- Kan også brukes i baking og frokostblanding
- Tilsettes direkte i mesken – ingen forkoking nødvendig
En allsidig råvare for både brygging, baking og matlaging.
flaket havre, havreflak brygging, oat flakes brewing, oats beer adjunct, brewing oats, oatmeal stout oats, breakfast oats, frokostblanding havre, havre i baking, baking oats, oat bread, havrebrød, havre i øl, oats in beer, rolled oats beer, malt adjunct oat, brewing adjuncts oats, cereal flakes brewing, oats for stout, havreøl, oatmeal brewing, oat flakes Germany, oat flakes UK, oat flakes USA, oat flakes Scandinavia, oats for homebrew, oats for craft beer, havre til ølbrygging, havre til frokostblanding, havre til brød, flakes of oats, flaked oats brewing, flaked oats bread, flaked oats porridge, havregryn til brygging