Lys gyllen med lett hvitt skum. Søt, fruktig aroma, eple med lett hint av ananas. Lett maltkarakter med hint av eple med lett bitterhet og en ren, tørr ettersmak.
Alkoholprosent: 4%
IBU: 18-24
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC
Sluttvolum: 23 L
Gjær: Beer Yeast 5g
Anbefalt bryggetilsetning: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt eller 1 kilo Druesukker (dextrose)
Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett Platinum
Pours pale gold, with a thin white head. Sweet, fruity aroma, lush apple sauce with a soft hint of pineapple. Soft, light malt flavour with a hint of apple in the finish, very light bitterness with clean, dry aftertaste.
ABV Approx: 4%
IBU: 18-24
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes:23 L
Yeast: Beer Yeast 5g
Brewing Sugar Required: Mangrove Jack's pure liquid malt extract , Coobra Lys Maltekstrakt or 1 kilo dextrose
Cold filled brewery pouch