440ml Ølboks sølv - 24 stk

440ml Ølboks sølv - 24 stk

Varenr: 102840
139,-
-+
6 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Boks 440ml sølv 24 stk.
Leveres i eske uten lokk. Passer 202 CDL og B64 lokk.

Sendes ikke med posten - kan kun hentes i butikk.

Få ølbryggere kan motstå følelsen av å åpne en iskald ølboks og høre den forfriskende "hiss"-lyden når kullsyren frigjøres. Med våre sorte aluminium ølbokser på 440 ml, kan du nå nyte denne opplevelsen med dine egne hjemmebryggede øl. Med en eske på 24 stk, vil du ha nok til å dele med venner og familie, eller bare ha nok til å nyte selv.

Våre bokser er spesielt utviklet for hjemmebryggere som ønsker en rask og enkel måte å lagre og transportere ølet sitt på. Med en praktisk størrelse på 440 ml og et slitesterkt aluminiumsmateriale, vil dine hjemmebryggede øl holde seg friske og gode i lang tid.

Men ikke bare er våre sorte aluminium ølbokser en praktisk løsning for lagring og transport, de gir også et utrolig stilig utseende som vil imponere dine gjester. Den matte sorte overflaten gir en sofistikert og moderne touch til dine hjemmebryggede øl.

Og det beste av alt? Med våre ølbokser vil du aldri igjen måtte bruke masse tid på flasking og vasking. Det er en rask og enkel prosess å fylle boksene med ditt ferdigbryggede øl ved hjelp av din egen boksemaskin hjemme.

Så hvis du vil nyte en forfriskende og velsmakende hjemmebrygget øl, er våre sorte aluminium ølbokser den perfekte løsningen. Slipp løs kreativiteten din og lag din egen signaturøl, eller lag en batch av din favoritt oppskrift og nyt det når som helst, hvor som helst. Kjøp nå og opplev ølbrygging på en ny og spennende måte!