500g Fermoale Bel-Abbey, AEB Tørrgjær til belgisk øl

500g Fermoale Bel-Abbey, AEB

Tørrgjær til belgisk øl

Varenr: 103517
749,-
-+
1 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Fermoale Bel-Abbey (Saccharomyces cerevisiae) 500g

FermoAle Bel-Abbey passer godt til belgiske ølstiler som Abbey, Dubbel, Tripel og Quadrupel.
Den passer også ypperlig til Belgisk Pale Ale, Dark / Strong Ale og Belgisk Blonde.

 

Gjæren gir en kompleks, men nøytralt og balansert fruktprofil, med fruktige og florale toner av rosiner, plommer, dadler og tørket frukt, som også går i harmoni med maltrike og sterke brygg.

Spesifikasjoner:

  • Opprinnelse: Brasserie de Rochefort
  • Flokkulering: Medium
  • Anbefalt temperatur: 16-25°C
  • Alkoholtoleranse: Høy (10-12%)
  • Utgjæring: 75-85%
  • Diastatisk: Nei
  • Fenolsk: Nei

Gjæren har mange av de samme egeskapene som Wyeast Belgian Abbey Style Ale II™.

 

 

Anbefalt gjærmengde:
2,5-5g/10L for flaskekarbonering (hjemmebryggere)

12,5-20g/10L ved temperatur melllom 16-25°C (hjemmebryggere)

50-80g/hl ved temperatur melllom 16-25°C