Fermoale Bel-Abbey (Saccharomyces cerevisiae) 500g
FermoAle Bel-Abbey passer godt til belgiske ølstiler som Abbey, Dubbel, Tripel og Quadrupel.
Den passer også ypperlig til Belgisk Pale Ale, Dark / Strong Ale og Belgisk Blonde.
Gjæren gir en kompleks, men nøytralt og balansert fruktprofil, med fruktige og florale toner av rosiner, plommer, dadler og tørket frukt, som også går i harmoni med maltrike og sterke brygg.
Spesifikasjoner:
- Opprinnelse: Brasserie de Rochefort
- Flokkulering: Medium
- Anbefalt temperatur: 16-25°C
- Alkoholtoleranse: Høy (10-12%)
- Utgjæring: 75-85%
- Diastatisk: Nei
- Fenolsk: Nei
Gjæren har mange av de samme egeskapene som Wyeast Belgian Abbey Style Ale II™.
Anbefalt gjærmengde:
2,5-5g/10L for flaskekarbonering (hjemmebryggere)
12,5-20g/10L ved temperatur melllom 16-25°C (hjemmebryggere)
50-80g/hl ved temperatur melllom 16-25°C