HazyDay Hero Session IPA Amundsen Allgrain ølsett

HazyDay Hero Session IPA

Amundsen Allgrain ølsett

Varenr: 102706
499,-
ikke på lager (1 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Amundsen Bryggeri sørger for oppskriften som vil få enhver hverdagshelt til å fremstå som superhelt!  Everyday Hero ølsett for hjemmebryggere er en skikkelig smaksbombe som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Dette er en øl som virkelig fortjener navnet sitt, fordi det er en helt nydelig drikk som kan nytes hver eneste dag av ekte hverdagshelter. 

La oss begynne med smaken. Everyday Hero er en moderne og forfriskende pale ale som vil gi deg en følelse av å være på en varm sommerdag ved sjøen. Med sin perfekte balanse av malt og humle gir dette ølet en behagelig og frisk smak som er både fyldig og leskende. Smaken har en subtil fruktighet med toner av sitrus og tropisk frukt, som gir den en herlig og kompleks karakter. Dette er virkelig en øl som vil gjøre enhver brygger stolt.

Men det er ikke bare smaken som gjør denne ølen til en vinner. Humlen som brukes i Everyday Hero er av høyeste kvalitet, og gir en balansert og harmonisk bitterhet som ikke dominerer smaken. Denne ølen bruker humletypene Amarillo og Citra, som gir en fin blanding av sitrus og tropiske smaker. Amarillo-humlen gir en deilig furusmak, mens Citra-humlen bidrar med en frisk smak av grapefrukt og sitrus. Sammen gir disse humletypene en fantastisk aroma som vil gi deg superkrefter.

Det er virkelig ingen grunn til å gå glipp av dette ølsettet. Amundsen Bryggeri har gjort det enkelt å lage en fantastisk øl hjemme, uten å måtte reise til deres bryggeri i Oslo. Så kjøp dette ølsettet og bli den hverdagshelten du alltid har ønsket å være. La hver dag være en anledning til å nyte en kald og forfriskende pale ale, og del gleden med venner og familie. Med dette ølsettet kan du brygge øl som vil gi deg heltestatus.

 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

 

 

DETTET INNEHOLDER:

4,8 kg Malt
0,25 kg Humle
2 x Lallemand Verdant IPA 11gr Gjær


OG: 1.042
FG: 1.010
EBC: 5,9
IBU: 10
ABV: 4,2%
Volum: 25 L