Caramunich Type 3 - 1kg Hel 140-160 EBC / 53,2-60,8 L Caramunich Type 3 - 1kg Hel 140-160 EBC / 53,2-60,8 L

Caramunich Type 3 - 1kg Hel

140-160 EBC / 53,2-60,8 L

Varenr: 101774
37,-
-+
2 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Weyermann® CARAMUNICH® Type 3, karamellmalt

Produsert av kvalitets vårbygg. Gyldenbrune, lett aromatiske korn. Bidrar med en mørk rav til dyp kobberfarge til det ferdige ølet. Tilfører munnfølelse så vel som en rik maltaktig smak til brygget. Inneholder gluten.

Smak: intens karamellaroma; toner av kjeks.

Karamellmalter
Som navnet antyder: dette er karamelliserte malter som ofte brukes for å øke munnfølelsen og kroppen til ølet og forbedre skumstabiliteten.

Malt Aroma Wheel®, et verdifullt bryggeriverktøy for utvikling og beskrivelse av øl-oppskrifter.

Den globale trenden mot stadig mer spesialøl med karakter, samt den økende aksepten av disse ølene blant forbrukerne, er nøkkelkreftene bak den økende bruken av spesialmalter i bryggeriene til store, mellomstore og små bryggerier. For dette voksende markedssegmentet tilbyr Weyermann® det største spekteret av maltsorter.

De nye trendene innen ølsmak gjør det enda viktigere for bryggere å ha et standardvokabular tilgjengelig for å kommunisere de differensierte egenskapene til de spesialmalterne de bruker i mesken. Med dette for øye har Weyermann® utviklet et nytt verktøy, Malt Aroma Wheel®, som hjelper bryggere med valg og bruk av sine spesialmalter. Malt Aroma Wheel® er et registrert varemerke for Weyermann® malterifabrikk i Bamberg, Tyskland.