Extra Pale Premium Pilsner Malt EBC: 2-3 /Lovibond 1,2-1,4 Extra Pale Premium Pilsner Malt EBC: 2-3 /Lovibond 1,2-1,4 Extra Pale Premium Pilsner Malt EBC: 2-3 /Lovibond 1,2-1,4

Extra Pale Premium Pilsner Malt

EBC: 2-3 /Lovibond 1,2-1,4

Varenr: 101587
Fra 4,-
ikke på lager (0 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Weyermann® Extra Pale Premium Pilsner Malt - Extra Pale, Basemalt som det kan brukes 100% av i en øl.
Produsert fra kvalitets to-rad vårbygg. Gir autentiske Pilsner-stil smaker og aromaer, ekstra lys ølfarge. Perfekt grunnmalt for alle ekstra lyse lagerøl. Utmerket modifikasjon og med gunstige nivåer av protein og glukaner. Utmerkede lakringsegenskaper. Gir ferdig øl med betydelig kropp og munnfølelse, samt god skumdannelse og skumholdbarhet. Et svært fleksibelt korn med høy effektivitet for pålitelig lagerproduksjon i alle bryggerier, inkludert pubølsystemer og hjemmebryggere. Gir optimale resultater for enhver prosess, fra enkeltrinn til flertrinn infusion, til dekoksjon. Inneholder gluten.

Smak: malt-søt og milde toner av honning.

Grunnmalter
Disse byggmaltene med en EBC på opptil 50 brukes som grunnmalt opp til 100%.

Malt Aroma Wheel®, et verdifullt bryggeriverktøy for å utvikle og beskrive øl oppskrifter.

Den verdensomspennende trenden mot stadig mer spesialøl med karakter, samt den økende aksepten av disse ølene blant forbrukerne, er nøkkelkreftene bak den økende bruken av spesialmalter i bryggeriene til store, mellomstore og små bryggerier. For dette voksende markedet tilbyr Weyermann® det største spekteret av maltsorter.

De nye trendene innen ølsmak gjør det enda viktigere for bryggere å ha et standardordforråd tilgjengelig for å kommunisere de differensierte egenskapene til de spesialmaltene de bruker i meskingen. For å oppnå dette har Weyermann® utviklet et nytt verktøy, Malt Aroma Wheel®, som hjelper bryggere med valg og bruk av de spesialmaltene. Malt Aroma Wheel® er et registrert varemerke for Weyermann® malterifabrikk i Bamberg, Tyskland.

Trykk her for å komme til produsentens produkt side.