Distiller's Alpha-Amylase 12 gram High Temperature Enzymer

Distiller's Alpha-Amylase 12 gram

High Temperature Enzymer

Varenr: 1933
49,-
ikke på lager (20 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Enzyme Alpha-Amylase
Alpha-amylase er et enzym som er avledet fra bakterier og som bryter ned stivelse til dekstriner og enkle sukkerarter under mesking.

Tilstrekkelig for behandling av opptil 7,5 kg (16,5 lb) flytende stivelse for gjæringsvolumer opp til 25 liter (6,6 US gallon).
Innhold
1 x 12 g (0,42 oz) Destillerienszym Høytemperatur Alpha-amylase

Kok stivelsessubstratet ( poteter/ris/korn eller annet) ditt i en slur til kokepunktet og la det småkoke i 30 minutter, deretter slå av varmen og la det avkjøles til 80 °C (176 °F) eller litt under.
Tilsett enzymet og rør godt, og dekk deretter til (eller oppretthold temperaturen på 65-80 °C (149-176 °F)) og la det stå i 60 minutter.
Vær oppmerksom på at noen stivelsessubstrater, som maisstivelse, kan kreve lengre koketid for fullstendig nedbryting og gelatinisering av stivelsen før tilføring av Alpha-amylase enzymet.