Distilling Conditioner Turbogjær - tilbehør

Distilling Conditioner

Turbogjær - tilbehør

Varenr: 1476
59,-
-+
17 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Distilling Conditioner fra Still Spirits er et spesialisert tilsetningsstoff som brukes i destillasjonsprosessen for å forbedre kvaliteten på det ferdige produktet. Den primære funksjonen til dette produktet er å redusere risikoen for skumming under destillasjonen, noe som er spesielt nyttig når man destillerer satser som er rike på sukker eller andre stoffer som lett skummer.

Ved å forhindre skumming sikrer Distilling Conditioner en jevnere og mer kontrollerbar destillasjonsprosess. Dette er viktig fordi overdreven skumming kan føre til at væske og andre uønskede stoffer blir trukket over i destillatet, noe som kan påvirke både smak og renhet.

Distilling Conditioner brukes vanligvis ved å tilsette noen få dråper til washen før destillasjonsprosessen starter. Mengden som brukes, avhenger av volumet av washen og dens tendens til å skumme. Produktet er designet for å være effektivt i små mengder, så det er viktig å følge anbefalingene for dosering for å unngå overbruk.

I tillegg til å forhindre skumming, kan Distilling Conditioner også bidra til å forbedre den generelle smaken og kvaliteten på det destillerte produktet ved å hjelpe til med å fjerne uønskede smaker og luktstoffer under destillasjonsprosessen.

Still Spirits, selskapet bak Distilling Conditioner, er kjent for å tilby et bredt spekter av produkter for hjemmebrenning, inkludert destillasjonsutstyr og ulike tilsetningsstoffer. De er anerkjent for å produsere produkter av høy kvalitet som er populære blant hjemmebrennere verden over.

 

Rist godt før bruk.
Bruk 1 kork når du bruker Air Still, 4,9 L kjelen eller andre mindre destillasjonsapparater.
Bruk 3 korker for T500 og andre store destillasjonsapparater.