Grainfather Camlock Oppgraderingssett

Grainfather Camlock Oppgraderingssett

Varenr: 1368
499,-
ikke på lager (1 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Beskrivelse
Grainfather Connect er et flott system med mange gode funksjoner. På den annen side kan alt bli bedre…..Vi har mang en gang irritert oss over skrukoplingene – hvorfor har man ikke hurtigkoblinger når man skal bytte mellom resirkuleringsarm og motstrøms kjøler?

Det mest populære hurtigkoplingssystemet for hjemme bryggersystemer er på grunn av sin funksjonalitet, pris og pålitelighet Cam-lock®.

Vi på Strømmen Hjemmebrygg har kjøpt inn et ombyggingssett med de nødvendige deler du trenger for å få et Cam-lock® system på din Grainfather.Settet kommer med en detaljert monteringsanvisning. Vær oppmerksom på at du må kutte et hult rør med baufil, noe som er gjort raskt og enkelt.

Når du har utført monteringsjobben vil du få et system som vist under, med økt funksjonalitet og mindre belastning på festepunktene fra arm til bryggekjele.

Sjekk denne videoen for se en grundig forklaring på hvilke fordeler Cam-lock® utgjør på din Grainfather, samt en innføring på hvordan du på en trygg måte utfører selve ombyggingen.