Idaho 7™ 12,8% - 50 gram -2022 Humle pellets

Idaho 7™ 12,8% - 50 gram -2022

Humle pellets

Varenr: 102710
49,-
-+
19 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Idaho 7 er en populær humlesort blant bryggere, spesielt innenfor håndverksøl og hjemmebrygging. Den er kjent for sine unike aromatiske egenskaper og har blitt en favoritt blant mange på grunn av sin karakteristiske profil.

Her er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å brygge med Idaho 7-humle:

Aromatisk mangfold: Idaho 7-humle har en imponerende aromatisk profil med toner av tropisk frukt, sitrus, furu, og svart te. Dette gir brygget en kompleks duft og smak som kan variere avhengig av hvordan humlen blir brukt i bryggeprosessen.

Intensitet: Humlen har en ganske kraftig aroma og smak, noe som gjør den godt egnet til å lage øl med markant karakter. Den kan brukes både som bitterhumle og som aroma- og smakshumle, avhengig av når i bryggeprosessen den tilsettes.

Flerbruksmuligheter: Idaho 7 kan brukes i en rekke ølstiler, inkludert IPA (India Pale Ale), pale ale, session ale og andre ølstiler der en fruktig, sitrusaktig eller furuaktig aroma er ønsket. Dette gjør den svært allsidig og attraktiv for bryggere som ønsker å eksperimentere med ulike smaksprofiler.

Lagringsstabilitet: Idaho 7-humlen har vist seg å ha god lagringsstabilitet, noe som betyr at den kan bevare sine aromatiske egenskaper over tid. Dette er viktig for bryggere som ønsker å lage øl som holder seg godt over en lengre periode.

Spennende blanding med andre humler: Idaho 7 kan også kombineres med andre humlesorter for å skape unike smakskombinasjoner og aromaer i ølet. Ved å blande Idaho 7 med humler som Citra, Simcoe eller Amarillo, kan bryggere skape enda mer komplekse og nyanserte smaksprofiler.

Som med all brygging, er det viktig å eksperimentere og tilpasse mengden Idaho 7-humle etter din egen smak og preferanse.