WLE4100 Ultra-Ferm 10 ml Amyloglucosidase - Benyttes til Brut IPA

WLE4100 Ultra-Ferm 10 ml

Amyloglucosidase - Benyttes til Brut IPA

Varenr: 499
59,-
ikke på lager (1 dager)

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

ULTRA-FERM er flytende konsentrert amyloglucosidase fra en stamme av Aspergillus niger.

Wln4100 brukes for å øke omgjøringen av stivelse til gjærbart sukker både fra maltet og umaltet korn. Populært i lav-karbo øl eller øl som skal bli tørre.
WLN4100 kan brukes både under mesking og i gjærekar.
10ml rekker til 20-25 liter mesk eller vørter.
Virkeområde: ph 3-5, temperatur 55-60gr. C. 

WLE4100 Ultra-Ferm er et enzymprodukt som brukes i bryggeprosessen for å forbedre gjæringsytelsen og øke ølets klarhet.
Dette enzymet er produsert av White Labs, en anerkjent leverandør av gjær og bryggeingredienser.

Hovedformålet med WLE4100 Ultra-Ferm er å hjelpe gjæren med å fullføre gjæringsprosessen mer effektivt, noe som kan føre til en rekke fordeler i bryggeprosessen og den endelige ølproduktet:

Gjæringsforbedring: Ultra-Ferm inneholder enzymer som hjelper gjæren med å bryte ned komplekse sukkerarter som gjæren normalt ikke kan fermentere. Dette kan føre til en mer fullstendig og effektiv gjæring, noe som kan redusere restsukker og forbedre ølets smak og kropp.

Klarhet: Enzymene i Ultra-Ferm kan også bidra til å bryte ned proteiner og andre partikler som kan forårsake uklarhet i ølet. Dette kan føre til en klarere og mer gjennomsiktig øl.

Smaksprofil: Ved å hjelpe gjæren med å fermentere flere sukkerarter, kan Ultra-Ferm påvirke ølets smaksprofil. Dette kan gi ølet en tørrere smak og redusere sødme, noe som noen bryggere kan finne ønskelig.

Lagring og holdbarhet: En mer fullstendig gjæring og redusert restsukker kan også bidra til ølets lagringsevne og holdbarhet over tid.

Det er viktig å merke seg at bruken av WLE4100 Ultra-Ferm krever nøye oppfølging av dosering og bryggeprosessen for å oppnå ønsket resultat. Det kan være lurt å konsultere White Labs' offisielle instruksjoner eller kontakte dem direkte for å få veiledning om hvordan produktet best kan brukes i din spesifikke bryggesituasjon.

Som alltid er det også en god praksis å eksperimentere på små skalaer før du bruker et nytt produkt i større bryggepartier, slik at du kan forstå hvordan det påvirker ølets egenskaper og smak.