Muntons Flagship American Amber Ale 3kg Malty Toffee Hoppy Ekstraksett

Muntons Flagship American Amber Ale 3kg

Malty Toffee Hoppy Ekstraksett

Varenr: 102345
498,-
-+
4 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Ølsett Muntons Flagship American Amber Ale 3 kg En deilig maltet og karamellsmakende amerikansk Amber Ale med Cascade- og Centennial-humlepellets som gir en blomsteraktig og sitruspreget humlearoma, balansert av en søt karamellavslutning.

 

ABV: 4,5%
For 20 liter
Bitterhet: 25-55 IBU
Farge: 35-50 EBC
Optimal fermenteringstemperatur: 18-21°C
Inneholder 30 g Cascade og 30 g Centennial humlepellets for tørrhumling
Ingredienser: humlet maltekstrakt (byggmaltekstrakt, rugmaltekstrakt, humle, humleekstrakt), humlepellets, tørket gjær. Inneholder gluten.

 

Muntons Flagship-serien

 

Den nye Flagship-serien fra Muntons fokuserer på håndverksølentusiaster, og tilbyr moderne øl som vanligvis ses i håndverksbryggerisektoren med ølstiler som inkluderer Hazy IPA, Milk Stout og West Coast IPA.

 

Muntons ba 25 hjemmebryggere om å smake på de innledende oppskriftene for denne serien og gi tilbakemeldinger basert på deres erfaring. Deres svar hjalp til med å finjustere oppskriftene og sette de 3 mest populære beskrivende ordene på forsiden av hver pakke, noe som sikrer at ølet du brygger vil smake akkurat som forventet.

 

Laget med Muntons’ fineste kvalitet maltekstrakt, kommer de nye Flagship-settene pakket med humle og tilsetningsstoffer, inkludert fantastiske smakfulle premium humlepellets for tørrhumling og en humlesilpose. En trinn-for-trinn instruksjonsguide tilpasset settets stil, lar hjemmebryggeren ha den beste opplevelsen i å lage 35 pints eller 20 liter.