491

Dubbel

Traditional Series, 1,8 kg

Varenr: 1480
198,-
-+
20+ på lager
Beskrivelse
Beskrivelse

En fyldig, lett søt og maltrik øl med en antydning til tørr avslutning. Smaker av tørket frukt og lett alkohol balansert mot en kompleks maltblanding.

 

Alkoholprosent: 7.8%
IBU: 18-24
Gjæringstemperatur: 20 - 25ºC 
Sluttvolum:10 L
Gjær: Belgian Abbey Yeast 10g

 

Anbefalt bryggetilsetning: 0,6 kilo Mangrove Jack's pure liquid malt extract , 0,6 kilo Coobra Lys Maltekstrakt eller 0,5 kilo Druesukker (dextrose)

Ølsett fra ekstrakt krever basisutstyr til ølbrygging. F.eks. Startsett  Platinum 

 

 

Rich and full malty sweetness on the palate yet finished moderately dry. Complex malt, alcohol and dried fruit flavours are balanced well with the malt.

 

ABV Approx: 7.8%
IBU: 18-24
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC 
Makes:10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g

 

Brewing Sugar Required: 0,6 kilo Mangrove Jack's pure liquid malt extract , 0,6 kilo Coobra Lys Maltekstrakt or 0,5 kilo dextrose

 

Cold filled brewery pouch