Med en kombinasjon av fruktighet og krydderaktige smaker på en bløt maltkarakter og en lett syrlighet som kompletterer en tørr avslutning. Pepperaktige fenoler gir et ekstra lag av kompleksitet i denne fasinerende ølen.
Alkoholprosent: 6.2%
IBU: 15-20
Gjæringstemperatur: 26-32ºC
Sluttvolum:15 L
Gjær: Saison Yeast 10g
Anbefalt bryggetilsetning: 0,6 kilo Mangrove Jack's pure liquid malt extract , 0,6 kilo Coobra Lys Maltekstrakt eller 0,5 kilo Druesukker (dextrose)
Combination of fruity and spicy flavours that are supported by a soft malt character, a light sourness complements the dry finish. Peppery phenols give a layer of complexity to the fascinating beer.
ABV Approx: 6.2%
IBU: 15-20
Optimal Fermenting Temp: 26-32ºC
Makes:15 L
Yeast: Saison Yeast 10g
Brewing Sugar Required: 0,6 kilo Mangrove Jack's pure liquid malt extract , 0,6 kiloCoobra Lys Maltekstrakt or 0,5 kilo dextrose
Cold filled brewery pouch