KeyKeg Fatkobling - Starter Kit 5/8 Kobling til KeyKeg fat

KeyKeg Fatkobling - Starter Kit 5/8

Kobling til KeyKeg fat

Varenr: 102561
979,-
-+
6 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Fatkobling for KeyKeg ølfat.

For å koble til ølsange vil du trenge dette produktet

For å koble til luftkompressor eller drivgass vil du trenge dette produktet.

DSI-KeyKeg fatkobling er en type kobling som brukes til å koble sammen tappelinjer med KeyKeg fat. Denne typen kobling muliggjør en direkte tilkobling mellom øl- eller drikkevarelinjene og fatet, uten behov for ekstra tilkoblinger eller adaptere. DSI-fatkoblingen er en viktig komponent i tappesystemer og sørger for en pålitelig og lekkasjefri tilkobling.

Fordeler med DSI-fatkoblingen:

Effektivitet: DSI-fatkoblingen gir en rask og enkel tilkobling mellom tappekran og fatet. Dette gjør det enkelt å bytte fat og opprettholde en jevn tappelinje.

Sikkerhet: Den direkte tilkoblingen reduserer risikoen for lekkasjer og unødvendig tap av drikkevarer. Dette er spesielt viktig i kommersielle settinger der tap av produkter kan påvirke lønnsomheten.

Hygiene: DSI-fatkoblingen er designet for å opprettholde hygienestandarder. Den enkle tilkoblingsprosessen reduserer behovet for manuell håndtering av komponenter, noe som minimerer risikoen for kontaminering.

Kompatibilitet: Med 5/8" gjenger er DSI-fatkoblingen kompatibel med en rekke forskjellige tappesystemer. Dette gjør den til et allsidig valg for puber og barer.

DSI-fatkoblingen gir en pålitelig og praktisk løsning for å servere øl fra KeyKeg fat. Dette bidrar til en smidig tappeprosess og sikrer at drikkevarene serveres i god kvalitet med minimalt tap.