Ølglass 1 Liter Med 12 klistremerker Ølglass 1 Liter Med 12 klistremerker Ølglass 1 Liter Med 12 klistremerker

Ølglass 1 Liter

Med 12 klistremerker

Varenr: 102760
198,-
-+
20+ på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Ølglass seidel 1 liter
Høyde : 204 mm
Ø: 100mm + hank 55mm


 

?? Opplev Ækte Bryggeglede med Vår Eksklusive 1-Liters Oktoberfest Seidel! ??

 


Bli en del av verdens mest kjente folkefest med vårt autentiske 1-liter Oktoberfest ølglass - din trofaste følgesvenn for alle dine bryggeeventyr!


 

Skap Minner Med Hvert Skumtopp!


 

Stor Kapasitet: Med en sjenerøs 1-liters kapasitet, tilbyr vår seidel deg rikelig med rom for å nyte din favorittøl uten hyppige turer til fatet.


Klassisk Design: Inspirert av de tradisjonelle ølglassene brukt på selveste Oktoberfest, kombinerer vår seidel klassisk tysk design med solid og holdbar konstruksjon.

Skreddersy Din Skål!12 Klistremerker: Ditt nye ølglass kommer med et sett av 12 flotte og morsomme klistremerker! Velg din favoritt og gi glasset ditt et personlig preg som setter stemningen for festen.

For Alle Anledninger: Enten det er en koselig kveld med venner eller et brakende Oktoberfest hjemme, er dette glasset det perfekte valget for deg!

Autentisk Ølopplevelse!


 

Tidløst Håndverk: Våre seidelglass er laget med presisjon og kjærlighet, og gir deg en autentisk og tradisjonell drikkeopplevelse hver gang.


Holdbar Kvalitet: Med robust glass og et solid håndtak, er dette glasset skapt for å vare, og vil være en del av dine feiringer i mange år som kommer.

Gaven som Fortsetter å Gi!
 

Ser du etter den perfekte gaven til ølelskeren i livet ditt? Vår Oktoberfest seidel med tilpassbare klistremerker er ikke bare et kvalitetsglass, men en opplevelse å dele!


 

?? Bestill Ditt Oktoberfest Ølglass Nå og Ta Del i den Verdskjente Festtradisjonen! ??


 

Bli med i feiringen, skap minner, og opplev den genuine gleden av Oktoberfest med vår 1-liters seidel - din billett til uendelig bryggefest!