Ostekultur Mozzarella til 10 liter melk

Ostekultur Mozzarella

til 10 liter melk

Varenr: 2032
69,-
-+
3 På lager

Du er 2 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse
Startkultur for hjemmelaget mozzarella – perfekt for deg som vil lage fersk italiensk ost hjemme. Denne termofile kulturen gir deg ca. 10 liter ferdig melkekultur klar for ostelaging.

Mozzarella er en ferskost med mild smak og myk, elastisk konsistens. Perfekt til pizza, Caprese-salat og som fyll i varme retter. Med denne kulturen får du et autentisk resultat med enkel fremgangsmåte.

Produktinformasjon:

  • Termofil kultur: Streptococcus thermophilus
  • Passer til ca. 10 liter melk
  • Gir myk og smidig ferskost
  • Kan brukes med kumelk eller geitemelk

Tips: For beste resultat kombineres kulturen med løpe og kalsiumklorid. Følg medfølgende oppskrift for riktig temperatur og pH under produksjonen.