BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI  230V 230V 3-fase strømforsyning. 6600W

BrewZilla 100L Gen 4 RAPT WIFI 230V

230V 3-fase strømforsyning. 6600W

Varenr: 102901
13 491,-Kampanjepris
14 990,-Ordinær pris
-+
Bestillingsvare (0 dager), Kjøpes inn ved bestilling

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

BrewZilla Gen 4 100L er designet for å være et kompakt enkeltkarssystem for hjemmebrygging med hele 6600W! Med kapasitet for å lage batcher opp til 90L er dette det største kompaktbryggeriet levert av KegLand!

Bestillingsvare - Normalt klart til henting hos oss 2-4 virkedager etter bestilling. 

Med integrert RAPT kontrollsystem tilkoblet WIFI har man mulighet til å sette opp profiler, utsette oppvarming, fjernstyring og mye mer. Dette apparatet er ideelt for alle som ønsker å ta steget inn i all grain brygging, samtidig som de ønsker full kontroll over batchen fra start til slutt.

230V versjon:

Apparatet kommer som standard koblet for 400V, men kan omkobles til 230V 3-fase. Vi har utført denne jobben for deg, slik at du slipper å kontakte elektriker. Merk at apparatet leveres uten støpsel, ettersom det finnes en del forskjellige varianter. 32A 3-fase er anbefalt, men 16A 3-fase kan fungere dersom man har veldig godt strømnett. Støpsel kan skaffes hos f.eks. Biltema.

Merk pga størrelse og vekt kan denne bryggeren kun hentes i butikk hos oss - men vi kan også hjelp til med levering i Oslo/Romeriket.


BrewZilla Gen 4 100L er designet for å være et kompakt enkeltkarssystem for hjemmebrygging med hele 6600W, som kan brukes rett ut av boksen med en 32A 3-fase 400V kontakt. Med kapasitet for å lage batcher opp til 90L er dette det største kompaktbryggeriet levert av KegLand!

Med integrert RAPT kontrollsystem tilkoblet WIFI har man mulighet til å sette opp profiler, utsette oppvarming, fjernstyring og mye mer. Dette apparatet er ideelt for alle som ønsker å ta steget inn i all grain brygging, samtidig som de ønsker full kontroll over batchen fra start til slutt.

RAPT appen kan lastes ned her:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.rapt
iOS: https://apps.apple.com/th/app/rapt/id1573192994

 

Egenskaper for BrewZilla Gen 4:

32A strømforsyning
BrewZilla 100L har 3 stk 2200W varmelementer, og kommer derfor levert med 32A 400V strømforsyning. Det er mulig å koble om apparatet til trefas kobling av kvalifisert elektriker.

25W magnetpumpe
BrewZilla 100L kommer levert med kraftig 25W pumpe integrert, som tåler opptil 120°C.

Konkav bunn
Generasjon 4 kommer med et nytt design der bunnen er konkav, med uttaket til pumpe og kran i midten. Dette gjør at man får ut hver eneste dråpe uten å måtte tilte apparatet til siden. Det gjør også apparatet bedre egnet for CIP rengjøring!

Falskbunn for filtrering mot pumpe
BrewZilla apparater leveres med silbunn som benyttes til filtrering mot pumpe og uttak. Dette stopper 95% av humlematerie, maltrester, proteinrester og lignende fra å bli sugd inn i pumpen, slik at faren for tett pumpe reduseres betraktelig sammenligned med lignende apparater der dette ikke er inkludert.

Ultra Low Watt Density
Varmeelementene i BrewZilla er designet for å gi en så myk oppvarming som mulig uten at man får punkter i apparatet der vørter svir seg. Dette gjør det langt enklere å brygge lyse øl, ettersom man ofte vil få en viss grad av karamellisering under kok på apparater uten denne egenskapen. Det gjør også rengjøring langt enklere, da det vil være mindre fastbrenning ved elementene.

RAPT / WIFI 
Den nye Generasjon 4 modellen er det første bryggeapparatet som kan kobles mot RAPT portalen (https://app.rapt.io/). RAPT lar deg spore, registrere og overvåke bryggene dine på nettet. Dette reduserer i stor grad behovet for håndskrevne notater fra bryggedagen din da alt gjøres automatisk. RAPT portalen lar deg også kontrollere apparatet eksternt, slik at du kan starte forvarming av vann eller bare følge med på bryggeprosessen mens du gjør noe annet. Det enkle oppsettet for bryggeprofiler lar deg legge inn hvert steg, med full kontroll slik at du selv velger om det automatisk skal gå videre, eller aktiveres manuelt ved tastetrykk på apparatet. Man kan også sette opp varsler slik at man får beskjed når det er klart for neste steg.

Bluetooth RAPT Gateway
Kegland jobber kontinuerlig med å utvikle tilleggsutstyr som benytter bluetooth(BLE) til å sende signaler, blant annet ekstra termometere og andre sensorer som vil være kompatible med bryggeapparatet. Kontrollenheten på apparatet er satt opp med mulighet for å parre apparatet direkte med slike ekstramoduler når de kommer. Dette åpner opp for enda bedre temperaturkontroll, samt bedre oversikt i sporing som f.eks temperatur på skyllevann i et annet apparat.

Forbedret design under apparatet
BrewZilla 4.0 har fått en stor overhaling under apparatet sammenlignet med tidligere modeller. All elektronikk er nå skjult i en forseglet boks, mens pumpe og tilkoblinger er fritt tilgjengelig uten å måtte skru av bunnplaten. Dette gjør det langt enklere dersom man trenger tilgang til pumpen for rengjøring. BrewZilla 4.0 er også tilrettelagt for at man selv kan velge om uttaket til krana skal gå via pumpen eller ikke ved å flytte om på tilkoblingene under.

RAPT kontroll med fargeskjerm
Den nye kontrollenheten leveres med lettleselig fargeskjerm. Kontrolleren kan kobles fra apparatet, noe som gjør rengjøring enklere. En stor fordel på generasjon 4 er at kontrollenheten er flyttet til toppen av apparatet, og man kan tilte den oppover om man ønsker. Man kan også plassere kontrolleren ett annet sted enn på apparatet om man ønsker dette.
RAPT enheten mottar gjevnlig nye oppdateringer direkte over WIFI. Dette utføres ganske enkelt med et tasteklikk dersom enheten oppdager en ny firmware oppdatering tilgjengelig. Alt styres nå herfra, det er ikke lenger ekstra brytere for elementer og pumpe på apparatet.

To-stegs meskekar
Silkaret på BrewZilla 4 er 30% større enn på forrige modell, som betyr at man får plass til mer malt enn før. Det er designet med 2 nivåer hektekroker på siden, slik at ved heving kan man sette høyden på 2 forskjellige høyder. Dette har flere fordeler: Det er mer ergonomisk da man kan løfte i to omganger, det vil gi en mer effektiv avsiling å gradvis øke høyden, og det er bedre tilpasset ved brygging av mindre batcher der det holder å løfte det halvveis opp.

 

Spesifikasjoner:

Diameter: 77 cm
Høyde: 55 cm
Volum (totalt): 107 liter
Max strømforbruk: 6600W (3x 2200W)
Pumpe: 25W, maks løft 3,4m, maks hastighet 19L/min
Maltrør volum: 72 liter
Vekt: 20 kg