Barrel Aged Upside Down - Christmas Cake Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Barrel Aged Upside Down - Christmas Cake

Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Varenr: 102753
649,-
-+
1 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

BARREL AGED UPSIDE DOWN - CHRISTMAS CAKE - Pastry Christmas Stout

Du kommer til nesten garantert til å droppe både forrett og middag når du vet som venter til dessert. 

Dette er en helt rå øl fra Amundsen Bryggeri som er inspirert av søte desserter og amerikansk bakverk. UPSIDE DOWN CHRISTMAS CAKE er en ubeskrivelig digg dessert i flytende form med høykvalitets ingredienser som gir en unik smaksopplevelse. Oppskriften er laget med en unik kombinasjon av malt, humle og den deilige smaksprofilen oppstår fra tilsetningen av en unik aroma blanding som inneholder blåbær, mandel, sjokolade, vanilje, pecan nøtter og smaker av lønnesyrup.

Ølet har en mørk, brun farge med en fyldig kropp som gir en kremet og silkemyk munnfølelse. Du vil også oppleve noter av sjokolade, kaffe og nøtter, som gir en kompleks smak som varer lenge etter siste slurk.

Amundsen Bryggeri sin UPSIDE DOWN - CHRISTMAS CAKE er en populær juleøl blant ølkjennere og de som er glad i søte og smaksrike øl. Det er en perfekt øl å nyte alene til kos eller dessert men den passer også perfekt til sjokolade, desserter eller ved siden av kaffen.

Ølsettet er enkelt å brygge hjemme og leveres selvsagt komplett med alle ingrediensene du trenger for å brygge din egen Upside Down Cake. Oppskriften er lett å følge og gir deg en mulighet til å lage din egen spesielle øl som vil imponere absolutt alle som vil smake.

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

SETTET INNEHOLDER:

8,1 kg Kvernet Malt
0,7 kg Laktose Sukker
0,5 kg Demerara Sukker
0,05 kg Humle
3 x AEB FermoAle AY4 11gr Gjær
1 x Aromablanding


OG: 1105
FG: 1035
EBC: 117
IBU: 21
ABV: 10,5%
Volum: 20 L