Sticky Little fingers Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Sticky Little fingers

Amundsen Allgrain ølsett 20 L / Juleøl

Varenr: 102751
649,-
-+
2 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

STICKY LITTLE FINGERS - Sticky Tiffee Cinnabun Ultra Pastry Stout

 

Du kommer til nesten garantert til å droppe både forrett og middag når du vet som venter til dessert. 

Dette er en helt rå juleøl fra Amundsen Bryggeri som er inspirert av søte desserter og amerikansk bakverk. STICKY LITTLE FINGERS er en ubeskrivelig digg dessert i flytende form med høykvalitets ingredienser som gir en unik smaksopplevelse. Oppskriften er laget med en unik kombinasjon av malt, humle og den deilige smaksprofilen oppstår fra tilsetningen av en unik aroma blanding som inneholder sjokolade, vanilje, karamell og smaker av kanel.

Kick-start julestemninen når du både brygger og nyter Amundsen Bryggeri ølsett for hjemmebryggere, STICKY LITTLE FINGERS. Dette er en hinsides imperial stout som vil gi deg en smaksopplevelse av de sjeldne.

Når du åpner ølsettet, vil du bli møtt av en kompleks aroma av ristet malt og kaffe. Men det stopper ikke der. Når du tar en slurk, vil du regelrett slåes i bakken av en vidunderlig, fyldig smak av mørk sjokolade og deilig karamell, med hint av vanilje og kanel.

Med dette ølsettet blir du ikke bare bryggermester over natta men du brygger også en batch med himmelsk STICKY LITTLE FINGERS med en alkoholprosent på hele 12 %. 

 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

SETTET INNEHOLDER:

8,8 kg Kvernet Malt
1,25 kg Maltodextrin Sukker
0,5 kg Demerara Sukker
0,05 kg Humle
3 x AEB FermoAle AY4 11gr Gjær
1 x Aromablanding


OG: 1126
FG: 1050
EBC: 116
IBU: 24
ABV: 12%
Volum: 20 L