Super Santa - Choco Shake Stout Amundsen Allgrain ølsett 25 L / Juleøl

Super Santa - Choco Shake Stout

Amundsen Allgrain ølsett 25 L / Juleøl

Varenr: 102750
499,-
-+
6 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Super Santa er til deg som ønsker å brygge en flytende dessert med ett lavere alkohol prosent. 

Dette er en helt rå juleøl fra Amundsen Bryggeri som er inspirert av en søt sjokolade shake. SUPER SANTA er en ubeskrivelig digg dessert i flytende form med høykvalitets ingredienser som gir en unik smaksopplevelse. Oppskriften er laget med en unik kombinasjon av malt, humle og den deilige smaksprofilen oppstår fra tilsetningen av en unik aroma blanding som inneholder sjokolade, vanilje og karamell.

Ølet har en mørk, brun farge med en fyldig kropp som gir en kremet og silkemyk munnfølelse. Du vil også oppleve noter av sjokolade, kaffe og nøtter, som gir en kompleks smak som varer lenge etter siste slurk.

Amundsen Bryggeri sin SUPER SANTA - CHOCO SHAKE er en populær juleøl blant ølkjennere og de som er glad i søte, smaksrike øl med lavere alkohol innhold. 

Ølsettet er enkelt å brygge hjemme og leveres selvsagt komplett med alle ingrediensene du trenger for å brygge din egen SUPER SANTA. Oppskriften er lett å følge og gir deg en mulighet til å lage din egen spesielle øl som vil imponere absolutt alle som vil smake.

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

SETTET INNEHOLDER:

5,5 kg Kvernet Malt
0,4 kg Maltodextrin Sukker
0,05 kg Humle
2 x AEB FermoAle AY4 11gr Gjær
1 x Aromablanding


OG: 1051
FG: 1016
EBC: 88,5
IBU: 20
ABV: 4,7%
Volum: 25 L