Amundsen Emperor of Sand Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Amundsen Emperor of Sand

Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Varenr: 102705
698,-
-+
3 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

Empror betyr keiser på norsk. Keiser er en tittel som representerer en person av høyeste rang og makt. Det er som å være kongen av kongene, herskeren over alt og alle. Å være keiser er å være en uovertruffen leder med uendelig autoritet og ære. Det er å ha evnen til å inspirere og imponere andre, og å stå som et symbol på styrke og overlegenhet. Kort sagt, å være keiser er å være den ultimate badassen i makthierarkiet. Nettopp derfor kan du føle deg som det når du både brygger og nyter Amundsen Bryggeri ølsett for hjemmebryggere, Emperor of Sand. Dette er en hinsides imperial stout som vil gi deg en smaksopplevelse av de sjeldne.

Når du åpner ølsettet, vil du bli møtt av en kompleks aroma av ristet malt og kaffe. Men det stopper ikke der. Når du tar en slurk, vil du regelrett slåes i bakken av en vidunderlig, fyldig smak av mørk sjokolade og deilig karamell, med hint av vanilje og en subtil røykaktig ettersmak.

Med dette ølsettet blir du ikke bare bryggermester over natta men du brygger også en batch med himmelsk Emperor of Sand med en alkoholprosent på hele 12 %. 

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 

 

 

SETTET INNEHOLDER:

8,80 kg Malt
1,25 kg Maltodextrin Sukker
0,50 kg Demerera Sukker
0,05 kg Humle
3 x SafAle US-05 11gr Gjær

 


OG: 1.126
FG: 1.050
EBC: 116
IBU: 24
ABV: 12%
Volum: 20 L