Double Apocalypse DDH DIPA Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Double Apocalypse DDH DIPA

Amundsen Allgrain ølsett 20 L

Varenr: 102704
749,-
-+
6 på lager

Du er 1 500 kroner unna å få FRI FRAKT!*

Beskrivelse
Beskrivelse

DIPA til du dør! Amundsen Bryggeri's Double Apocalyptse er et magisk deilig ølsett for hjemmebryggere som søker en dyp, rik smaksopplevelse av en DIPA. Med en kombinasjon av to annerkjente amerikanske humlesorter - Citra og Mosaic - har dette settet en kompleks og nyansert humleprofil som passer perfekt til den høye alkoholstyrken på 8,5%.

Du vil umiddelbart legge merke til den dype, ravfargede væsken og den rause aromaen av tropiske frukter og sitrus når du heller opp ditt første glass. Smaken følges opp med en intens bitterhet og en rik, maltet kropp som balanserer ut humlens styrke. Citra-humlen gir ølet en tropisk smak av grapefrukt, papaya og mango, mens Mosaic-humlen legger til noter av blåbær, sitrus og furunåler. Sammen gir disse humlene en kompleks og guddommelig smaksopplevelse som vil få enhver øldrikker til å boble av ekte glede.

Amundsen Bryggeri Double Apocalypse er perfekt for de som ønsker å utforske en dypere og mer kompleks ølsmak. Med en unik humleprofil og en balansert, maltrik kropp, vil dette ølet garantert bli en storfavoritt blant hjemmebryggere som ønsker å skape noe spesielt. Så la deg friste av denne fantastiske smaksopplevelsen, og brygg din egen dobbel apokalypse med Amundsen Bryggeri's Double Apocalyptic ølsett!

OBS! I dette ølsettet blir humlen levert i hele 50g pakker. Her må det brukes en egen vekt for å måle opp riktig mengde humle underveis i bryggedagen. 

 


SETTET INNEHOLDER:

6,2 kg Malt
0,40 kg Laktose
0,45 kg Humle
2 x Lallemand Verdant IPA 11gr Gjær


OG: 1.074
FG: 1.014
EBC: 8,1
IBU: 13
ABV: 8,5%
Volum: 20 L